Kruszewska kapusta kiszona

Swoją wartość kapusta kiszona zawdzięcza zdrowym surowcom, wyprodukowanym w dolinie Narwi oraz tradycyjnej metodzie kiszenia i przechowywania. Należy ją spożywać wraz z sokiem, który zawiera znaczne ilości witaminy C, fosforu i potasu. Kapusta kiszona ułatwia także trawienie i pobudza apetyt. Sprzedawana jest wraz z wytworzonym kwasem kapuścianym w pojemnikach różnej wielkości, w zależności od życzeń klientów.

Kruszewska kapusta kiszona ma niepowtarzalny smak, który zawdzięcza kultywowaniu rodzinnych tradycji, metod i receptur, a także surowcom – uprawianym w doskonałych warunkach klimatycznych (dorzecze Narwii).

Podlaskie Smaki

 

Adres: 0
Kruszewo
Podlaskie
Telefon:
E-mail:
WWW:
Godzina otwarcia: 0-0
Cena: od 0 zł do 0 zł
Udogodnienia: